Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Αναβάσεις arrow 2η Ανάβαση Λιβάδι arrow Η πρώτη ημέρα της 2ης Ανάβασης Λιβαδίου

Η πρώτη ημέρα της 2ης Ανάβασης Λιβαδίου

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Σάββατο, 01 Ιούλιος 2017

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 η πρώτη ημέρα της 2ης Ανάβαση Λιβαδίου σε μία ημέρα που επικράτησαν οι καιρικές συνθήκες....

Το σύνθημα είχε δοθεί με τις προγνώσεις του καιρού οι οποίες έδειχναν υψηλές θερμοκρασίες και για το Σάββατο και για την Κυριακή και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Στο τέλος της ημέρας φυσικά αποδείχθηκε ότι πληρώματα, οχήματα και άνθρωποι της οργάνωσης αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να "πεθάνουν" και όλα πήγαν κατευχήν.

Στο τεχνικό έλεγχο, που έγινε νωρίς το πρωί παρουσιάστηκαν 28 από τα 29 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στην Ανάβαση, οι τεχνικοί έφοροι επισκεύθηκαν τα αυτοκίνητά τους στις θέσεις στάθμευσης τους στα pit βοηθώντας έτσι να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο σημείο του τεχνικού ελέγχου λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών.

Φυσικά και ο καιρός μαζί με τους Θεσσαλονικείς έκαναν το θαύμα τους με αποτέλεσμα να σημειωθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Περιφεριακή οδό της Θεσσαλονίκης όπως επίσης και στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καθυστερήσεις στην άφιξη των οδηγών οι οποίοι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αναγκαστικά αυτό το κομμάτι του δρόμου για να προσέλθουν στην ανάβαση το οποίο επέφερε συνολική καθυστέρηση και στην εκκίνηση του αγώνα.

Το πρώτο σκέλος ξεκίνησε ομαλά με τον Παρασκευαΐδη να επιλέγει να μην αγωνιστεί στο πρώτο σκέλος και τον Νιζάμη να έχει την στιγμή του και να μην μπορεί να συνεχίσει. Στο δεύτερο σκέλος, και με την θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα, όλα τα αγωνιστικά δοκίμασαν την ειδική για να δουν και σε τι κατάσταση έπρεπε να είναι τα ελαστικά τους. Στο τρίτο σκέλος αρκετοί οδηγοί αποφάσισαν να μην ταλαιπωρήσουν τα οχήματά τους και έτσι μόνο 18 οχήματα ανηφόρισαν προς την ειδική δοκιμάζοντας για τρίτη φορά.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο με το κυρίως πιάτο του αγώνα... Εσύ θα πας Λιβάδι τελικά??

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 48 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550331