Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 43ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow Περιεχόμενα arrow Με 53 πολύ δυνατές συμμετοχές το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Με 53 πολύ δυνατές συμμετοχές το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 2
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Παρασκευή, 03 Σεπτέμβριος 2010

Ράλλυ ΔΕΘ

Χρηματιστήριο αξιών θύμισε ο Α.Ο.Θ. τις τελευταίες δύο ημέρες μέχρι και την λήξη προθεσμίας δήλωσης των συμμετοχών. Ο αριθμός ανέβαινε με σταθερούς ρυθμούς μέχρι και την τελευταία στιγμή, «κλείνοντας» τελικά στις 53 συμμετοχές.

Για πρώτη φορά σε αγώνα του Παννεληνίου Πρωταθλήματος θα συμμετέχουν δύο πληρώματα με S2000. Οι Τσολακίδης – Μαυροματίδης με Fiat Punto  των οποίων η συμμετοχή ξεχωρίζει και για ακόμα δύο λόγους. Η τριετής απουσία του πρωταθλητή Ελλάδος Τσολακίδη Σωκράτη από τα αγωνιστικά δρώμενα και ο ίδιος ο συνδυασμός οδηγού – συνοδηγού.

Δεύτερη συμμετοχή με S2000  είναι αυτή των Καλούδη – Ρούφου,  που δήλωσαν την τελευταία ημέρα, με Peugeot 207 αντί του λευκού Mitsubishi Evo 8 που είχαμε συνηθίσει.

Μάχη με το χρονόμετρο θα δώσουν στα ορεινά της Χαλκιδικής και οι πρωτοπόροι στην βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βωβός – “EL EM” κόντρα στους Μίχο – Χειράκη, που αγωνίζονται αμφότεροι με Mitsubishi Lancer Evo 9. Αλλά και στις κατηγορίες όπως την F2 και την F3 οι μάχες αναμένονται να είναι ανελέητες.

Ανταγωνισμός και πλούσιο θέαμα περιμένει όσους βρεθούν στα βουνά της  Χαλκιδικής την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, παρατίθεται σε αρχείο pdf η λίστα των συμμετοχών του 43ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Helexpo ΔΕΘ

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 50 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8650324