Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 43ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow Περιεχόμενα arrow 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.: Πανηγυρική εκκίνηση

43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.: Πανηγυρική εκκίνηση

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Κυριακή, 19 Σεπτέμβριος 2010

43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Πανηγυρική εκκίνηση
43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Πανηγυρική εκκίνηση

Σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα, δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκκίνηση για τον 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Το θέαμα που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στην πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Δ.Ε.Θ., σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, την Πλατεία Αριστοτέλους, ήταν σύμφωνα και με παρευρισκόμενους εκεί πρωτόγνωρο. Οι θεατές ήταν χιλιάδες, δημιουργώντας διπλές σειρές για να δουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους. Μάλιστα, το εγχείρημα της παρουσίας θεατών στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων για περίπου μια ώρα πριν την εκκίνηση πέτυχε, αφού πολλοί θεατές, ανάμεσα στους οποίους γονείς και παιδιά, φωτογραφήθηκαν με τα αυτοκίνητα και πήραν αυτόγραφα από τα πληρώματα.

Οι Μίχος-Χειράκης ήταν το πρώτο πλήρωμα που πήρε εκκίνηση
Οι Μίχος-Χειράκης ήταν το πρώτο πλήρωμα που πήρε εκκίνηση


Αξιοσημείωτη και άκρως συγκινητική, ήταν η στιγμή που κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Α.Ο.Θ., όπως οι κ. Τσομπανόπουλος, Ψηφίδης και Αλεξανδρίδης φωτογραφήθηκαν σε ένα παλιό Fiat Abarth, ενώ έδιναν και εκκίνηση σε πληρώματα. Παράλληλα, οι αγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το θέαμα που συνάντησαν, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους χορηγούς. Ας ελπίσουμε, η συνέχεια να είναι αντίστοιχα καλή και αύριο, στο κυρίως μέρος του αγώνα, δηλαδή τις ειδικές διαδρομές. Υπενθυμίζουμε, πως το πρώτο αυτοκίνητο, το Mitsubishi Lancer EVO IX των Δημήτρη Μίχου και Κώστα Χειράκη θα εισέλθει στην ε.δ. Γαλάτιστα στις 9:07. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις ειδικές διαδρομές, θα υπάρχει απευθείας ενημέρωση από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

Πηγή: www.rally.gr

Κατεβάστε εδώ τον πίνακα εκκινούντων

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 29 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8534060